1.) Bejelentkezés és időpont egyeztetés

Bejelentkezni a szalon facebook oldalán vagy telefonon is lehet. Időpont egyeztetést követően ha változtatni szeretnél, légy kedves minimum 2 munkanappal a szolgáltatás megkezdése előtt jelezni.

Minden esetben kizárja a munkavégzést, ha a kezelendő bőrfelület:

  • gombás, (bőr, köröm)

  • szemölcs van

  • irritált

  • hámhiányos

  • vérzik, vagy váladékozik

  • rögzített gipsszel, sínnel vagy bármely módon

  • operált, minden esetben kizárja a munkavégzést!

Kizáró tényezőnek bizonyul, ha fertőző, sérült bőr, illetve körömfelülettel érkeztek!

18 éven aluli vendég részére első alkalommal a szülő tud foglalni olyan időpontot, amikor Ő is el tud jönni a kiskorúval, hogy a szolgáltatás megkezdése előtt alá tudja írni a szülői beleegyező nyilatkozatot. Csak ezt követően tudok 18 évnél fiatalabb vendéget fogadni.

2.) Megjelenés a foglalt időpontban

Kérem, hogy tartsuk tiszteletben egymás idejét, így inkább pár perccel hamarabb érkezz, mint később. 10 perc késésnél kérlek, jelezd nekem. 

10 percet meghaladó késés esetén mérlegelés kérdése, hogy a szolgáltatás elvégzése belefér-e a rendelkezésre álló időbe. Ebben az esetben a szolgáltatás módosítható (pl.: elmarad a díszítés) vagy megtagadható, amennyiben nincs idő a minőségi szolgáltatás elvégzésére.

3.) Időpont lemondása

Az időpont lemondása, vagy módosítása díjmentes, amennyiben a szolgáltatás megkezdése előtt legalább 48 órával történik.

Ha a lemondás 24 órán belül történik, a szolgáltatás árának 50 % -a kerül pótdíjként felszámolásra, mivel ebben az esetben az időpontot nagyon nagy valószínűséggel nem tudom már másik vendégnek kiadni.

Amennyiben a vendég előzetes tájékoztatás nélkül nem jelenik meg a foglalt időpontján, úgy 100 % -os rendelkezésre állási díjat köteles megfizetni

Ezen díjakat minden esetben a következő szolgáltatás során kell rendezni. Így új időpontot csak a fentiek tudomásul vételét követően áll módomban kiadni.

4.) Garancia és garanciális javítások

Műköröm esetén a garancia 7 nap, normál használat mellett. Nem tartoznak a normál használathoz az alábbi tevékenységek: nem nyitunk vele kartont, zsugorfóliát, konzervet, nem feszegetjük, pattintgatjuk, esetleg rágjuk. Takarítás, illetve vegyszerek használata során gumikesztyű viselése ajánlott, mivel a vegyszerek mind az anyagra, mind a fedőfényre káros hatással lehetnek. A műköröm tartóssága és stabilitása 4 hétre esik a köröm növekedésétől függően.

Géllakk esetén a garancia 5 nap. Ennek oka, hogy ez a technika csak tartós lakkozás, így a saját körömlemez állapota erőteljesen befolyásolja a géllakk tartósságát. Géllakk cseréje 2-3 hetente javasolt a saját körömlemez állapotától függően. Ezen időn túl a géllakk el emelkedhet a körömlemeztől, alá mehet a víz, mely baktériumok bejutását segítheti elő.

Az általad biztosított zavartalan munkavégzés esetén tudok garanciát vállalni az elkészített minőségi szolgáltatásra, ezért kérlek, a munkavégzés ideje alatt telefonhoz, ruhaneműhöz, hajhoz, archoz, stb. ne nyúlj! Az ilyenfajta tevékenység, nagyban befolyásolja a szolgáltatás minőségét!

5.) Higiénia

  • A szalon egész területén tilos dohányozni, illetve alkoholt fogyasztani.

  • A szolgáltatás megkezdése előtt mindenkinek kötelező alaposan kezet mosni.

  • Amennyiben betegnek érzed magad (megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedés tüneteit észleled) kérlek Téged, foglalj új időpontot. Én is mindent megteszek az egészségetek megőrzése érdekében, én is átrakom az időpontot, amennyiben lebetegednék. Betegen érkező vendég esetén a szolgáltatás megtagadható.

6.) Fizetési lehetőségek

Minden szolgáltatás, annak befejeztével fizetendő, készpénz vagy bankkártya formájában.  10.000 Ft alatti szolgáltatás igénybevétele esetén kérlek 20.000 Ft alatti bankjeggyel érkezz.

Az árlistát megtaláljátok a honlapon www.pestidiva.hu Árak menüpont alatt. A számlát kinyomtatva vagy e-mail formájában fogod megkapni.

7.) Képanyag rögzítése

A szolgáltatást követően az elvégzett munkáról fotó készülhet, melyet marketing célokra – természetesen a vendég nevének feltüntetése nélkül – felhasználhatok.

A szolgáltató a házirendet bármikor egyoldalúan módosíthatja, de erről köteles tájékoztatást közre adni.

A házirend elolvasható a szalon várakozó részében, szalon facebook oldalán és honlapján (www.pestidiva.hu). Betartása kötelező érvényű minden szalonban tartózkodó személyre nézve.